Barion Pixel
0

Nincs termék a kosaradban

Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett

Haylou RS3 teszt – A legjobb sport okosóra AMOLED kijelzővel 30.000 Ft alatt

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Unboxing videó

Első benyomás: AZ ÚJGENERÁCIÓ LEDÖNTI A KORLÁTOKAT

Ma már szinte teljesen elmosódott a határ az okosórák és az aktivitásmérők között. Ez nagyban köszönhető a Haylou RS3-nak is, ami egy kifejezetten versenyképes termék hála a beépített GPS-nek és a gyönyörű, AMOLED kijelzőnek, ami abszolút túlmutat az ebben a kategóriában elvárható szinten.

HAYLOU RS3 LS04 TESZT

Az óra külső megjelenését a jó értelemben vett semleges, letisztult formavilág jellemzi, amit könnyen egyedivé változtathatunk a különböző óralapoknak hála. Edzéshez egy numerikus, adatokkal teli óralap passzol, a munkahelyünkön pedig egy klasszikus, mutatós hátlap tudja látványos kiegészítővé varázsolni az óránkat. A Haylou Fun alkalmazáson belül ráadásul még a saját fotóink közül is választhatunk, ha a kedvenc képünket szeretnénk egész nap a csuklónkon látni.

És valóban egész napról van szó, ugyanis rendkívül kényelmes, puha szilikon pánttal érkezik ez az okosóra, amit rövid idő alatt meg lehet szokni, mivel az RS3 nagyon vékony és pehely könnyű. A 24 órás, folyamatos pulzusmérésnek hála átfogó képet kaphatunk a mindennapjainkról, amit külön grafikonon jelenít meg az óra és részletez napi-, heti-, és havi szinten az alkalmazás. Az RS3 éjszaka automatikusan felismeri, amikor elalszunk és figyeli az alvásciklusaink váltakozásait.

Az okosórák egyik legfontosabb szerepe az egészségmegőrzés. A Haylou “Take a break” (“Tarts szünetet”) funkciója segít lenyugodni egy rázós szituáció után. Egyetlen mozdulattal, a kezdőlap jobbra húzásával elérhető és egy 1 vagy 2 perces légzőgyakorlatot vezet le az okosóra. Ez egy stresszhelyzetben segít megnyugodni, felfrissülni és haladni tovább a napi teendőkkel.

A Haylou RS3 egy vérbeli sportóra, az alsó gomb megnyomásával azonnal 12 különböző sport funkció érhető el, többek között a futás, túrázás, biciklizés, evezés, nyíltvízi- és medencés úszás is. A kültéri sportoknál a beépített GPS segítségével távolság- és sebesség adatokat is kapunk. A pulzusmérés ilyenkor is folyamatos, amit zónákra is bont az óra.

A véroxigénszint mérés külön menüpontban érhető el, a funkció bekapcsolása közben végig látjuk az aktuális pulzusunkat is. Az RS3 leírása szerint a 94% fölötti érték mondható egészségesnek, ez alatt érdemes részt venni egy kivizsgáláson.

Az órán természetesen megjelennek az általunk kiválasztott értesítések, különböző üzenetek, e-mail-ek és a hívások is. Így nem kell minden alkalommal elővenni a telefonunkat, elég csak rápillantani a csuklónkra. Itt meg is említeném az RS3 egyetlen hibáját: kicsit bután tördeli az üzenetek szövegét, ha úgy jön ki a lépés, akkor simán elvágja a szavakat a nem megfelelő helyeken, ezért nem mindig könnyű elolvasni az sms-ek tartalmát.

Összefoglaló: A legjobb okosóra amoled kijelzővel 30.000 Ft alatt

Összességében a Haylou RS3 egy korszakalkotó, újgenerációs okosóra, ami az aktivitásmérők árkategóriájában versenyez egy középkategóriás okosóra tudásával. Még biztosan sokat fogunk hallani róla, hiszen a látványra és a minőségre nem lehet panasz, köszönhetően az AMOLED kijelzőnek és fém háznak. Ez az óra ideális választás a hölgyeknek is, mivel vékony és kecses, ráadásul nagyon szűkre is összehúzható a szíja, ami szabvány méretű, így könnyen cserélhető.