Barion Pixel
0

Nincs termék a kosaradban

Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett

Haylou RT LS05S Teszt: 20 napig töltés nélkül? LEHETSÉGES!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Unboxing videó

Első benyomás: többször megijedtem, hogy elhagytam, miközben végig a kezemen volt

Rendkívül kényelmes a kialakítása, a flexibilis szilikon pántot még azok is megfelelően szorosra tudják beállítani, akiknek vékonyabb a csuklójuk. Ezek miatt a tulajdonságok miatt már az első naptól kezdve olyan érzése van az embernek, mintha mindig is ezt az órát hordta volna a csuklóján, annyira komfortos és magától értetődő a viselése.

Haylou RT LS05S TESZT

Szinte hihetetlen, de akár 20 napos üzemidővel is számolhatunk az új Haylou RT esetében, ami egyedülálló ebben a kategóriában. Ez az okosóra a Bluetooth 5.0-nak köszönhetően észrevétlenül és villámgyorsan kapcsolódik a telefonodhoz minden egyes alkalommal. 

Elkapott az eső edzés közben? Semmi gond! 

Az IP68 por-és vízállóság miatt nem kell aggódnod, ha nedves, vagy koszos lesz az órád. 12 különböző sport mód közül tudsz választani, az alapnak mondható futás, biciklizés, foci és kosárlabda mellett helyet kapott többek között a jóga, a kondi és a hegymászás is.

Az egész napos, folyamatos pulzusmérés természetesen az edzések alatt is megy, akár csak a lépésszámlálás és az elégetett kalóriák mérése. A Haylou RT okosóra nem csak nappal, hanem éjszaka is monitorozza az életfunkciókat, az óra automatikusan felismeri, ha a viselője elalszik és rögzíti a pulzust, illetve az alvási ciklusokat is. Ezen kívül bekerült a véroxigénszint mérés is a menübe.

Ez egy belépő szintű okosóra, ami főleg az RT kedvező árfekvésében mutatkozik meg. Az egyetlen terület, ahol lehetne még fejleszteni ezen a terméken az a TFT kijelző, ami ugyan szép képet ad és néhány évvel ezelőtt bőven elég lett volna, de a mai világban már furcsa a szemnek pixeleket látni egy kijelzőn.

Szerencsére azonban a Haylou RT kifejezetten mutatós fém házzal rendelkezik, így jóval drágábbnak néz ki ez az óra, mint amennyibe kerül. Ezt az okosórát nem kell levenni az edzés végén, és elsüllyeszteni a táska mélyére, mert szép a formája, jó minőségű a szíja és egyetlen mozdulattal (hosszan kell lenyomva tartani a főképernyőt) változtatható az óra numerikus megjelenítése egy klasszikus, mutatós változatra.

Így máris egy elegáns karórát kapunk, amit öröm hordani. Ráadásul szabvány méretű a szíja, amit könnyen cserélhetünk, ha szeretnénk egyedivé változtatni az óránk.

Természetesen számtalan okos funkció is bekerült ebbe a karórába, rengeteg különböző értesítést tud megjeleníteni és kezelni az RT, ami megkönnyíti a fontos és kevésbé fontos dolgok közötti szelekciót. Nem kell folyton elővenni a telefonod, ha rezeg, elég csak magad elé emelni a csuklódat és automatikusan felkapcsolódik a kijelző és megjelennek az információk. 

Sőt! 

Előfordult már veled, hogy az egyik percben még a kezedben volt a telefonod, a másikban pedig köddé vált, mintha a föld nyelte volna el? Korábban hosszú keresgélés vette ilyenkor a kezdetét, a Haylou RT-vel viszont azonnal meg tudod találni a telefonod a “Find phone” funkciónak köszönhetően, ami tulajdonképpen megcsörgeti a készüléked.

Összefoglaló: HOBBI SPORTOLÓK NE KERESSETEK TOVÁBB

Összességében a Haylou RT egy igazi ínyencség a sport szerelmeseinek. Az igazi hardcore sportolóknak, a XXX-t ajánljuk, viszont ha hobbiból vagy az egészséged megőrzése miatt szoktál edzeni, akkor ez a tökéletes választás számodra. Belépő áron kaphatsz prémium funkciókat. Nekem annyira pozitív csaloódás, hogy edzés végén nem érzem azt, hogy egyből megszabadulnék tőle és elsüllyeszteném a táskám mélyére. Hanem sokszor annyira kényelmes, hogy észre sem veszem, hogy akár alvásnál is magamon hagyom.