Barion Pixel
0

Nincs termék a kosaradban

Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett

Huawei Honor Band 5 Teszt: A legjobb ár-érték arányú aktivitásmérő

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Unboxing videó

Honor Band 5 teszt rövid összefoglalója

A Honor Band 5 elődje is remek aktivitásmérő, így az újabb generáció nem formabontó újítás, viszont remek továbbfejlesztése az előző változatnak. Akik most szeretnének először aktivitásmérőt vásárolni, azoknak ez az egyik legjobb választás, el is mondjuk, hogy miért!

Design és kijelző

A Honor Band 5 az egyik legszebb okoskarkötő, ami kapható a piacon. Hajlított kialakításának köszönhetően kényelmesen felfekszik a vékonyabb csuklóra is, ami fontos szempont a pontos pulzusmérés miatt. 0,95”-os, színes AMOLED kijelzője van, ami tulajdonképpen az OLED technológia továbbfejlesztett változata. Ezen a magas fényerejű, napsütésben is jól látható kijelzőn számtalan óra hátlap megjeleníthető, amik az alkalmazáson keresztül érhetők el.

Teljesítmény

Kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a pulzusod a nap folyamán? A Honor Band 5 nem csak manuálisan méri a pulzusod, hanem akár folyamatosan, egész napon keresztül is. Ez persze jelentősen terheli az akkumulátort, de cserébe pontos adatokat kapsz a pulzusod alakulásáról. A Honor Band 5-be az elégetett kalóriák mérése mellé már bekerült a véroxigénszint mérés is, ami az előző szériában még nem volt elérhető. Természetesen lépésszámláló funkcióval is rendelkezik a beépített giroszkópoknak köszönhetően és 50 méterig vízálló, vagyis az uszodában sem kell levenned. Számos sport mód van: futópad, futás. séta kint, séta bent, szobabicikli, ellipszis tréner, evezőpad, úszás, általános edzés (“free training”).

Okosóra funkciók: “find phone” telefon keresés, értesítések megjelenítése (pl.: sms, messenger üzenetek), bejövő hívások jelzése és elutasítása, ébresztőóra, időjárás kijelzés, dátum- és idő kijelzés.

Az akkumulátor üzemideje akár 14 nap is lehet kíméletes használat mellett, de teljes gázon is 5-7 napig működik egyetlen töltéssel folyamatos pulzusmérés, alvásfigyelés mellett.

App és kompatibilitás

Android, illetve iOS rendszerekkel is kompatibilis (iOS 9.0 vagy újabb verzió, Android 4.4 vagy újabb verzió) a HUAWEI Healt‪h‬ applikáción keresztül.

A Honor Band 5 egyik legnagyobb erőssége nem is maga az aktivitásmérő, hanem a mögötte futó HUAWEI Healt‪h‬ alkalmazás. A TruSleep technológia az egyik legfejlettebb ezen a téren, gyakorlatilag az összes konkurens rendszert magasan veri.

Tartozékok és kiegészítők (Mi van a dobozban?)

Kialakításának köszönhetően a Honor Band 5 szíja is cserélhető, erről itt írtunk részletesebben.

A dobozban töltőkábel és töltőfej is érkezik az aktivitásmérő mellé és természetesen használati útmutató is.

Specifikációk táblázata

Képek

Összefoglaló: most akkor melyiket válasszam?

A Honor Band 5 tökéletes választás, ha az első okoskarkötőd szeretnéd megvenni, mert mindent tud, ami elvárható ebben a kategóriában, sőt! Olyan funkciói is vannak, mint a véroxigénszint mérés és a TruSleep alvásfigyelés, amik messze túlmutatnak ezen a szinten. Természetesen a pulzusmérés, lépésszámlálás és az elégetett kalóriák mellett a megtett távolság is mérhető, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez az óra mindent tud, amit egy aktivitásmérőnek tudnia kell.