Barion Pixel
0

Nincs termék a kosaradban

Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett

Huawei Honor Band használati utasítás

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Unboxing videó

Mielőtt elkezded a telepítést, ezt olvasd el

FONTOS: a terméket jelenleg angol menü nyelvvel lehet használni, magyar nyelvű alkalmazással.

Az alkalmazás megnyitása előtt érdemes a telefon nyelvét angol nyelvűre állítani, így a aktivitásmérőnk biztosan angol nyelven fogja megjeleníteni a menüt (régiótól függően ez változhat!). A telepítés végén a telefon nyelve visszaállítható magyar nyelvre, és az aktivitásmérő is angol nyelvű marad. Amennyiben az aktivitásmérőnk lemerül vagy átállítódik idegen nyelvűre, a fenti folyamat megismétlése (telefon nyelvét angol nyelvre állítani, kapcsolódni bluetooth-on az eszközhöz, majd újraindítani) lehet ismét angol menüssé tenni.

1. Huawei Health alkalmazás letöltése

A Huawei/Honor okosórák beüzemeléséhez a Huawei Health alkalmazást kell letölteni, melyeket letölthetsz Google Play áruházból, vagy Apple Store-ból is.

2. Bluetooth és Wifi bekapcsolása

Kapcsold be a Bluetooth-t és Wifi-t a telefonodon, majd indítsd el a Huawei Health alkalmazást.

3. Eszköz típusának kiválasztása

Bejelentkezés után a képernyő jobb felső sarkában található (+) gombra kattintva válaszd ki a párosítani kívánt eszköz típusát (Okoskarkötő, felülről a második opció, lásd a lenti képen). Ha itt az app megkérdezi hogy letöltheti-e a frissített eszköz adatbázist, feltétlenül fogadd el, különben nem fog megjelenni az összes támogatott eszköz (így lehet hogy az épp párosítani kívánt eszközünk sem), mint párosítható eszköz. Ezután válaszd ki a csatlakoztatni kívánt okosórát (pl Honor Band 4):

Huawei Honor Band - Eszköz típus kiválasztása

4. Eszköz kiválasztása

A Bluetooth keresés ekkor indul el. A megjelenő listában válaszd ki az eszközt (példánkban Honor Band 4). Ha nem jelenik meg a listában, tedd fel a Band-et töltőre, várj pár percet míg eléri a párosításhoz szükséges töltöttségi szintet, majd próbáld újra a folyamatot a 3. Ponttól.

5. Párosítás az applikációval

A párosítás 10 másodperc alatt meg kell hogy történjen, és ha minden jól csináltál, a lenti képet kell hogy lásd (eszköz + telefon ikon, zöld pipa középen).

Huawei Honor Band - Párosítás applikációval

6. Funkciók beállítása

Ezután a Band funkcióinak beállítását tudod elvégezni.

Először az értesítések beállítására kérdez rá, majd ha ezt elvégezted (vagy megtagadtad) akkor az app-en belül a Band beállításainak képernyője lesz látható. Ezeken érdemes végigszaladni és beállítani mindent, mert csak pár percet igényel, de sok mindent befolyásol (pl folyamatos pulzusmérés funkció bekapcsolása esetén a akkumulátor üzemideje csökken, de pontosabb képet kapsz a napi pulzusszám változásáról is).

Hagyd, hogy az esetleges frissítéseket elvégezze a telefon új aktivitásmérődön, és kész is vagy!

Ezen a ponton a telefon nyelvét vissza lehet állítani magyarra, és a Band 4 menüje (újraindításig mindeféleképpen) angol fog maradni.

Egyéb Funkciók, az app-en belül található sorrendben:

Huawei TruSleep: valósidejű alváskövetés, mely funkció bekapcsolása esetén 4 különböző alvásfázist különböztet meg az eszköz. A jelentéseket alvás és eszközzel való szinkronizálás után tudjuk megnézni az app-en belül.

Tevékenységi emlékeztető: a Band elkezd rezegni, ha egy órán keresztül nem mozogsz semmit. Praktikus bekapcsolni ülőmunka végzése esetén, hogy ne punnyadj el!

Ébresztő és intelligens ébresztés: itt tudod beállítani a napi ébresztőt, ha nem a telefon zajára szeretnél kelni, hanem okosórád rezgésére.

Időjárás jelentés: a telefon GPS-e alapján meghatározza hogy hol vagy és értesítést küld az aktuális várható időjárásról.

Az értesítéseket is engedélyezd a Huawei app-nek!

Funkció testre szabása: beállíthatod az órán megjelenő menük sorrendjét.

Kellemes használatot!

Ha követted az utasításokat, akkor készen is vagy. Viszont, ha valami nem volt egyértelmű, akkor nyugodtan fordulj hozzánk bizalommal! Igyekszünk minél gyorsabban segíteni, hogy Te is hamarabb élvezhesd a saját Honor Bandedet.

Képek