Barion Pixel
0

Nincs termék a kosaradban

Ingyenes szállítás 35.000 Ft felett

Xiaomi Mi Band használati utasítás

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Unboxing videó

Mielőtt nekilátnál, ezt olvasd el

Először is gratulálunk az új Xiaomi Mi Band aktivitásmérődhöz! Jól választottál!

Amennyiben vannak a környezetedben más eszközök, amik rendelkeznek Bluetooth kapcsolattal (pl.: laptopok, okosórák, aktivásmérő, bluetooth fülhallható), úgy ezeket érdemes hatótávolságon kívül helyezni a párosítás idejére, hogy ezek véletlen se zavarjanak be.

1. MI FIT alkalmazás letöltése

Fontos, hogy minden esetben azzal kezdjük a kedvenc aktivitásmérőnk beüzemelését, hogy letöltjük a Mi Fit alkalmazást a Play áruházból vagy App Store-ból a telefonra.

Ez idő alatt egyelőre legyen kikapcsolva a Bluetooth.

Amikor viszont az alkalmazás felajánlja, hogy bekapcsolja-e a Bluetooth-t, azt mindenképpen fogadjuk el. Nem árt, ha a teljes procedúra alatt WiFi-re vagy csatlakozva!

Xiaomi Mi Band - Mi Fit applikáció telepítése

2. BELÉPÉS A MI FIT APPLIKÁCIÓBA

Lépjünk be az app-be, és hozzunk létre egy Xiaomi Mi fiókot. ( az app felajánlja a Facebook vagy Google alapú bejelentkezést is, de ajánlott inkább egy saját Mi fiókot készíteni) A létrehozás után emailes megerősítés szükséges. Ha ez megtörtént, be is tudunk jelentkezni és elkezdhetjük használni az app-ot.

3. Hozzáférések engedélyezése

Az Mi Fit applikáció kérni fogja, hogy fogadjuk el a használatához szükséges alkalmazásokhoz való hozzáférést. Itt fontos, hogy minden jogot adjunk meg a hozzáférésekhez, így minden funkciót fogunk tudni majd használni az aktivitásmérőn. Később, ha nincs rájuk szükségünk, ezt ki tudjuk majd kapcsolni a Beállításokon belül.

PRO TIPP: Minél több app-hez adunk hozzáférést, az aktivitásmérőnk annál intelligensebb lesz. (Pl.: ha a telefonkönyvhöz nem adunk hozzáférést, a Mi Band nem fogja tudni kijelezni, hogy ki hív minket)

4. XIAOMI MI BAND párosítása

Adjuk meg az adatokat, amiket kér az alkalmazás (testsúly, magasság, nem…).

Az eszköz párosításához kattintsunk a + jelre a jobb felső sarokban, válasszuk ki a Karkötő (angolul Band) típust és csatlakoztassuk az aktivitásmérőt. Amint megtalálta, kéri, hogy fogadjuk el a párosítást a készüléken is, így ezt tegyük is meg. Innentől kész is a párosítás és már le is olvashatjuk az app-on belül az adatokat.

FONTOS: Ha másik telefonra akarjuk csatlakoztatni az aktivitásmérőnket, akkor először párosítsuk szét az app-et és a karkötőt, különben nem fog tudni csatlakozni.

Xiaomi Mi Band - Mi Fit applikáció párosítása

Kellemes használatot!

Ha követted az utasításokat, akkor készen is vagy. Viszont, ha valami nem volt egyértelmű, akkor nyugodtan fordulj hozzánk bizalommal! Igyekszünk minél gyorsabban segíteni, hogy Te is hamarabb élvezhesd a saját Xiaomi Mi Bandedet.

Képek